Tandriemen kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Bent u op zoek naar een groothandel met een webshop om tandriemen te kopen? Bekleed of onbekleed, met meenemers of zelfs verlengde tandriemen – Multispeeds Aandrijftechniek B.V. is dé leverancier waar u tandriemen kunt kopen. Bij ons vindt u befaamde merken van tandriemen als Optibelt, Gates en Megadyne.

Tandriemen en schijven kopen

Een tandriem is een aandrijfriem die in dezelfde verhouding staat als de tandriemschijf. Deze wordt ook wel distributieriem genoemd. Door vertandingen slipt deze lineaire aandrijving niet, is deze nauwkeurig, relatief stil en vrij van onderhoud. Daarnaast hebben zij een hoge bestendigheid tegen ozon en UV A-straling en lijden zij weinig van middelen als olie, smeermiddel, vetten en benzine. Dit maakt dat veel mensen tandriemen van merken als Gates en Megadyne gebruiken in plaats van kettingen en hierbij kiezen voor een goede leverancier als Multispeeds Aandrijftechniek B.V.

Het gebruik van onze tandriemen

Door een tandriem tussen twee tandriemschijven te monteren, kan er vermogen worden overgebracht tussen twee parallelle assen. Doordat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van getande wielen is het belang van kwalitatieve tandriemschijven en V-snaren steeds groter geworden. U kunt talloze soorten tandriemen en tandschijven kopen in de webshop van onze groothandel, van onder andere merken als Optibelt, Gates en Megadyne. U kunt bij ons ook terecht voor Bando-tandriemen. Deze kunnen worden toegepast voor zowel aandrijving van bijvoorbeeld elektromotoren als voor transportdoeleinden. Er zijn veel types en modellen op dit gebied die wij u als leverancier kunnen leveren in een straal van 40 km rond Hillegom vanuit onze groothandel met tandwielen van merken als Gates en Megadyne:

 • Tandriemen
 • Beklede tandriemen (rubber, pvc, PU of speciale bekledingen als nylon of zelfs leer)
 • Klemplaten
 • Tandriemschijven
 • Tandriemen met meenemers
 • Eindeloze tandriemen

  Neem contact met ons op

  +31 252 53 16 22
  info@multispeeds.nl

  Onze gerenommeerde merken

  Wij zijn leverancier en webshop van gerenommeerde merken voor tandriemen zoals Optibelt, met haar befaamde OMEGA-Serie en Optibelt V-snaren. Deze serie is al sinds eind jaren ‘90 in gebruik en wordt voortdurend verder ontwikkeld voor een nog betere gebruikerservaring. Deze merken zijn gekozen om hun buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard. De merken die wij in ons assortiment hebben zijn:

    • Optibelt
    • Gates
    • Megadyne
    • Continental
    • Bando
    • Dayco
  RVS Hollebout industrieketting

  Neem contact met ons op voor het kopen van nieuwe tandriemen

  Voor het kopen van tandriemen is Multispeeds Aandrijftechniek B.V. dé leverancier, met merken als Gates en Megadyne in onze webshop. Zelfs voor speciale toepassingen, zoals de liftindustrie en de voedingsmiddelenindustrie, worden wij gekozen als leverancier om tandriemen te kopen. Heeft u vragen over onze prijzen of onze andere producten, zoals onze naaldlagers? Bel ons dan via 0252 53 16 22. Het is ook mogelijk om uw vraag over onze diensten naar ons te mailen via info@multispeeds.nl.


  use google map on website