Revisie & Service

Motovario S afbeelding

In onze werkplaats kunnen wij alle merken aandrijvingen, electromotoren en pompen reviseren, tot een maximaal gewicht van ±1000 kg.

Aanpassingen

Bij reparaties wordt gekeken naar mogelijkheden om de aandrijvingen te verbeteren. Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfsomstandigheden en specifieke wensen van de klant. Enkele voorbeelden van aanpassingen zijn; verzwaarde lageringen, extra zekere afdichtingen, toepassen van RVS-sleeves ter voorkoming van roestvorming op de assen waardoor de keerringen zouden kunnen gaan lekken en nog vele andere verbeteringen. Door deze aanpassingen is het mogelijk om de standtijd van de aandrijvingen aanzienlijk te verlengen, zelfs langer dan van nieuwe aandrijvingen.

Wikkelen

Wikkelen van statoren en rotoren van draaistroom-, wisselstroom- en gelijkstroommotoren. Tevens kunnen ventilatoren en trilmotoren worden gewikkeld. Wij kunnen ook bestaande wikkelingen opnieuw impregneren om de isolatie van de wikkelingen te herstellen of te verhogen en ptc’s of stilstandverwarmingen op de wikkelingen monteren. Balanceren van ventilator- en pompwaaiers en rotorassen ten behoeve van sneldraaiende motoren. 

Machinaal bewerken

Herstellen, bewerken en vervaardigen van onderdelen, zoals; astappen, spiebanen, tandwielen, spline-assen, etc. 

Service op locatie

Het is mogelijk om ter plaatse onderhoud te verrichten aan aandrijvingen, zoals bijvoorbeeld het controleren van de aandrijvingen en het afstellen van remmen. Dit kan worden gedaan als bijvoorbeeld demontage niet mogelijk is. Op verzoek is het mogelijk om nieuwe aandrijvingen voor u te plaatsen.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid