De revisie van een vijverpomp

Pompen

Een revisie van uw vijverpomp kan u veel geld schelen. Wanneer u een vijver in de tuin heeft, dan geniet u vast van het prachtige uitzicht dat dit biedt vanuit uw huis en wanneer u op het terras zit. Om uw vijver mooi te houden, is het belangrijk dat u een goede vijverpomp in het water plaatst. Dit is nogal een investering, maar daar is een oplossing voor: revisie bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom.

Dit gebeurt er bij een revisie van uw vijverpomp

Wanneer uw vijverpomp of de elektromotor ervan, aan vervanging toe is, is in veel gevallen ook revisie mogelijk. De vakkundige medewerkers van ons bedrijf halen uw vijverpomp dan uit elkaar en controleren alle onderdelen vervolgens grondig op eventuele gebreken. Kapotte onderdelen, zoals de compressor, worden dan direct vervangen of indien mogelijk gerepareerd. Met een revisie kan uw vijverpomp nog jarenlang mee, zonder dat u veel kosten hoeft te maken voor een nieuwe vijverpomp. Zo geniet u nog heel lang van uw mooie tuin.

Maak een afspraak voor de revisie

Heeft u interesse in een revisie van uw vijverpomp? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar 0252 53 16 22. U kunt ook een e-mail sturen naar info@multispeeds.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten voor lineaire aandrijving. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht om uw elektromotor te wikkelen.

Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp
Revisie vijverpomp

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid