Trommelmotoren

Trommelmotor

Trommelmotoren worden meestal gebruikt om transportbanden in fabrieken aan te drijven, maar ook andere transporttoepassingen kunnen ermee worden aangedreven, zoals borstelrollen. Bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom vindt u verschillende trommelmotoren van uitstekende kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van onze trommelmotoren werken de machines in uw fabriek soepel en helemaal naar behoren.

Trommelmotoren en alle toebehoren vindt u bij onze groothandel

Als u trommelmotoren nodig heeft, dan heeft u waarschijnlijk ook verschillende toebehoren nodig. Dit zijn bijvoorbeeld keertrommels uit ons aanbod, maar ook rollagers van de beste merken vindt u in ons assortiment. Deze producten hebben wij van merken als INA, Optibelt en Bonfiglioli. Ook zijn de onderdelen, zoals de lagers er vaak in diverse maten. Wij kunnen u altijd een passende oplossing aanbieden op het gebied van lineaire aandrijving. Daarbij voorzien wij u natuurlijk van het beste advies, ook als u bijvoorbeeld een frequentieomvormer wilt kopen.

Schaf uw nieuwe onderdelen aan

Koop diverse onderdelen voor uw bedrijf, zoals trommelmotoren en Bonfiglioli-reductoren, eenvoudig bij onze groothandel. Heeft u advies nodig voordat u een bestelling gaat plaatsen? De specialisten van ons bedrijf helpen u natuurlijk graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0252 53 16 22.

Gerenomeerde merken zoals:

  • Van der Graaf
  • Interroll
Trommelmotor

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid