Optibelt V-snaren

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Multispeeds Aandrijftechniek B.V. is dé leverancier van Optibelt V-snaren. Deze V-snaren zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. V-snaren zijn riemen die door de krukas van de motor worden aangedreven, waarop deze de dynamo en de waterpomp aandrijft. Omdat dit een bewegend onderdeel is, zijn V-snaren gevoelig voor slijtage. Een te slappe V-snaar leidt ertoe dat de dynamo, waterpomp, stuurbekrachtiging of airconditioning onvoldoende aangedreven worden. Bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. vindt u een ruim assortiment van Optibelt V-snaren.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Kies voor Optibelt V-snaren

Optibelt is een Duits familiebedrijf uit Höxter, Noordrijn-Westfalen, met over de hele wereld meer dan 2300 medewerkers in dienst. Deze V-snaren gaan lange tijd mee en hebben weinig onderhoud nodig. Dit merk staat niet alleen bekend om hun V-snaren, maar ook om hun hoogwaardige tandriemen en schijven. De V-snaren van Optibelt worden niet alleen ontwikkeld voor gebruik in auto’s of vrachtwagens. U kunt deze V-snaren ook gebruiken voor elektromotoren. Denk hierbij aan centrifugaalpompen en andere licht belaste lineaire aandrijving tot puinbrekers, vermalers en andere zware belasting.

RVS Hollebout industrieketting

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar Optibelt V-snaren van hoge kwaliteit? Wij zijn uw leverancier. Heeft u vragen over onze prijzen of ons assortiment, zoals onze naaldlagers? Bel dan naar ons bedrijf in Hillegom. Neem contact met ons op via 0252 53 16 22 of stel uw vraag via ons contactformulier. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste materialen.


use google map on website