Addinol smeermiddelen

Addinol smeermiddelen
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
Addinol smeermiddelen

U vindt bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. kwalitatieve Addinol-smeermiddelen. Alles dat beweegt in uw machine zorgt voor wrijving en slijtage. Om dit verweer te minimaliseren, is het van belang dat u met smeermiddelen uw machine onderhoudt. Wij geven u ook deskundig advies om het geschikte middel voor u te vinden.

Koop bij ons uw Addinol-smeermiddelen

Het Addinol-smeermiddel uit ons aanbod is geschikt voor veel verschillende toepassingen. U kunt dit smeermiddel gebruiken op uiteenlopende onderdelen, zoals:

Allemaal hebben zij bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden om er zo lang mogelijk gebruik van te maken. Bij onze groothandel hebben wij ook andere gerenommeerde merken voor al uw toepassingen, zoals Kroon, Shell en Kluber.

  Neem contact met ons op

  +31 252 53 16 22
  info@multispeeds.nl

  Advies op maat

  In branches als de levensmiddelenindustrie, waar bij hoge temperaturen gewerkt wordt of wanneer de omgeving agressief is, is het voor uw machines van groot belang het juiste specifieke smeermiddel te kiezen. Omdat dit complex kan zijn, kunt u een beroep doen op onze jarenlange ervaring, zodat u zeker weet dat u krijgt wat nodig heeft. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Addinol-smeermiddelen. Is het onverhoopt te laat voor smeermiddel en zijn onderdelen van uw machine, zoals de lineaire aandrijving, versleten? In onze werkplaats reviseren wij alle merken aandrijvingen tot 1000 kilogram.

  Addinol smeermiddelen

  Stel uw vragen

  Bent u op zoek naar Addinol-smeermiddelen of een van onze andere gerenommeerde merken? Of vraagt u zich af welk middel het beste is voor uw machines? Bel naar 0252 53 16 22 of stuur een e-mail sturen naar info@multispeeds.nl. Onze specialisten geven u graag professioneel advies.


  use google map on website