Revisie Tandwielkast

Motovario S afbeelding

In onze werkplaats in Hillegom kunt u terecht voor een revisie van uw tandwielkasten. Bij gebruik zal uw tandwielkast verslijten. Soms is het mogelijk om versleten onderdelen te vervangen of te repareren, maar met pech moet de hele tandwielkast worden vervangen. Er is een derde optie: de revisie van uw tandwielkasten bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V.

Wat wordt er gedaan bij een revisie van uw tandwielkasten?

Bij een revisie van uw tandwielkasten worden alle delen van uw tandwielkast opgeknapt. De hele tandwielkast wordt uit elkaar gehaald en elk onderdeel wordt grondig nagekeken, schoongemaakt en gesmeerd. Wanneer onderdelen niet meer te gebruiken zijn door slijtage of schade, dan worden deze vervangen. Dit is een goedkopere oplossing dan het kopen van een volledig nieuwe tandwielkasten ervoor dat de levensduur van uw kast aanzienlijk wordt verlengd. In onze werkplaats kunnen we machines van elk merk reviseren tot 1000 kilogram. Kies voor onze specialisten in lineaire aandrijving voor deze klus.

Laat ons uw tandwielkasten reviseren

Wanneer uw Bonfiglioli-reductor of tandwielkast niet meer goed werkt, wacht dan niet te lang. Door revisie van uw tandwielkasten voorkomt u grotere schade en kosten op langere termijn. Wij zorgen dat uw tandwielkast er weer als nieuw uitziet. Maak telefonisch een afspraak via 0252 53 16 22 stel uw vragen via het contactformulier.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid