V-snaren kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

V-snaren zijn bekend als auto-onderdeel, maar wist u dat u ook V-snaren kunt kopen om diverse soorten machines beter te laten functioneren? In het geval van bijvoorbeeld transportbanden, voorkomen V-snaren dat de banden gaan slippen. Deze V-snaren zijn er in verschillende varianten, die u allemaal kunt kopen bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom. U kunt bij ons V-snaren van verschillende bekende merken kopen, zoals Continental.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Verschillende soorten V-snaren kopen

V-snaren zijn er in verschillende varianten. Ze zijn er in schijfvorm, met tandriemen en er zijn schakelbare en niet-schakelbare snaren. Wanneer er extra kracht nodig is, dan vindt u in ons ruime aanbod ook krachtbanden. Weet u niet precies welke V-snaren, bijvoorbeeld van Continental, u het beste kunt kopen? Onze ervaren specialisten helpen u graag met persoonlijk advies. Zo blijven uw machines met elektromotoren naar behoren werken en blijft u verzekerd van deze goede kwaliteit. U kunt bij ons naast V-snaren van Continental ook onderdelen van andere merken kopen. Bekijk bijvoorbeeld de V-snaren van Optibelt.

RVS Hollebout industrieketting

Laat u goed adviseren

Als u V-snaren van Continental of een ander merk gaat kopen, is het belangrijk dat u zich hierbij goed laat adviseren. Er zijn zo veel verschillende varianten van V-snaren en soortgelijke systemen voor lineaire aandrijving, dat het belangrijk is om de juiste variant aan te schaffen voor uw toepassingen. Bereik ons telefonisch via 0252 53 16 22 of laat een bericht achter via ons contactformulier voor meer informatie over onze materialen. Bekijk ook onze andere materialen, zoals onze kwalitatieve naaldlagers.


use google map on website