Naaldlagers kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Bent u van plan om IKO-naaldlagers te kopen? Multispeeds Aandrijftechniek B.V. heeft een breed assortiment aan naaldlagers van topkwaliteit voor u in huis. U kunt onze experts gerust om professioneel advies vragen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze op basis van uw toepassingen.

Alles wat u moet weten over het kopen van naaldlagers

Naaldlagers zijn niet meer weg te denken als onderdeel voor draaiende elementen. Dit type lager heeft rolelementen die langer en dunner zijn dan de traditionele varianten, zoals bijvoorbeeld kogellagers. Door hun kleine formaat zijn naaldlagers uitermate geschikt voor kleine inbouwruimtes. Hoewel hun formaat wellicht anders doet vermoeden, hebben naaldlagers een groot draagvermogen. Hierdoor kunnen ze hoge toerentallen aan en zijn ze gemakkelijk te monteren. Als de kleinste en lichtste rollager wordt de naaldlager veel gebruikt in de auto-industrie. Deze lagers worden ook gebruikt in compressoren en pompen, in draagbare elektrische gereedschappen en huishoudelijke apparatuur. De naaldlager is een breed inzetbaar stukje techniek, geschikt voor lagerblokken en andere toepassingen. Bent u op zoek naar lagers voor andere toepassingen? Dan vindt u bij ons ook hoogwaardige rollagers.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

IKO-naaldlagers kopen

IKO Nippon Thompson heeft jarenlange ervaring in het produceren van hoge kwaliteit naaldlagers. IKO is een afkorting voor “innovation”, “knowhow” en “originality”. Wanneer u besluit IKO-naaldlagers te kopen, ziet u dat deze voorzien zijn van de gepatenteerde “C-Lube”-technologie. Dit smeringssysteem is ingebouwd en houdt uw lagers vijf jaar of 20.000 kilometer onderhoudsvrij.

RVS Hollebout industrieketting

Bel of stuur ons een e-mail

Overweegt u om IKO-naaldlagers te kopen of heeft u vragen over ons assortiment aan lagers? U kunt ons bedrijf in Hillegom bellen op 0252 53 16 22 of een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@multispeeds.nl. Onze experts vertellen u graag meer over onze lagers en lineaire aandrijving.