Tandwielkast kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Een tandwielkast is een belangrijk onderdeel van veel verschillende machines en de juiste exemplaren kunt u kopen bij dé tandwielleverancier: Multispeeds Aandrijftechniek B.V. uit Hillegom. De tandwielkasten die wij verkopen zijn uiteraard van hoge kwaliteit en worden geleverd met alle benodigde onderdelen. Wij zijn namelijk dé tandwielleverancier van hoogwaardige tandwielen van de beste merken.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Een tandwielkast kopen die lang meegaat

Om uw tandwielkasten zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk dat alle onderdelen, zoals de naaldlagers, goed gesmeerd zijn. Op deze manier blijven ze soepel lopen. Hierbij maakt het niet uit wat voor tandwielkast u aanschaft en hoe groot het onderdeel is. Ook het regelmatig bijvullen van olie is belangrijk. Als u een tandwielkast bij ons besluit te kopen, bijvoorbeeld een Nord-tandwielkast, bent u er zeker van dat alle onderdelen goed gesmeerd zijn. Onze experts zorgen er bovendien voor dat uw machine goed voorzien is van olie. Om die reden zijn dit ook de belangrijkste aandachtspunten bij revisie van uw tandwielkasten, die wij als complete tandwielleverancier ook graag voor u uitvoeren.

RVS Hollebout industrieketting

Vraag ons om advies

Als u een tandwielkast of andere materialen voor lineaire aandrijving wilt kopen, dan wilt u er wel een die past bij uw bedrijf. Daarom is het inwinnen van persoonlijk advies bij een ervaren tandwielleverancier zeer belangrijk. Vraag dit advies op door ons te bellen via 0252 53 16 22 of stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier. Wij beantwoorden al uw vragen dan zo snel mogelijk.


use google map on website