Bij ons kunt u Bonfiglioli reductoren kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Wanneer u Bonfiglioli-reductoren wilt kopen, doet u dit bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. Een reductor is een tandwielkast met een opgebouwde elektromotor waarmee het toerental kan worden aangepast. Een set tandwielen zorgt ervoor dat de draairichting en het toerental wordt beïnvloed. Doorgaans wordt de reductor gebruikt om het aantal omwentelingen te reduceren. Wanneer u besluit Bonfiglioli-reductoren te kopen, haalt u een topmerk uit Spanje in huis.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

De specialist om Bonfiglioli-reductoren van te kopen

Afhankelijk van waar u uw reductor voor wilt gebruiken, vereist deze speciale eigenschappen. Wanneer u de reductor wilt inzetten in de voedsel- of farmaceutische industrie, is het van groot belang dat deze gemakkelijk te reinigen is. Bij zware omstandigheden, zoals bij steenbrekers, is het van belang dat deze vooral stevig is. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing bij lineaire aandrijving.

RVS Hollebout industrieketting

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in het kopen van Bonfiglioli-reductoren? Wij hebben ook andere producten, zoals Optibelt V-snaren en INA-lagerblokken in huis. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor de revisie van tandwielkasten in onze werkplaats in Hillegom? Wanneer u ons belt op 0252 53 16 22 beantwoorden wij al uw vragen. U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier.


use google map on website