Frequentieomvormer kopen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Wanneer u binnen uw bedrijf diverse machines gebruikt die werken op diverse toerentallen, is het verstandig om frequentieregelaars oftewel een frequentieomvormer te kopen. Door deze frequentieregelaars te kopen past u eenvoudig de toerentallen aan, wanneer u wisselt van machine. Op deze manier werkt u op een veilige manier met diverse machines, zonder gevaar op overbelasting van het stroomnet en dus op kortsluiting.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Eenvoudig een frequentieomvormer kopen van de beste merken

U kunt bij ons verschillende frequentieomvormers en frequentieregelaars kopen, die met elkaar gemeen hebben dat ze allemaal eenvoudig te gebruiken zijn. Bovendien kunt u gerust bij ons terecht voor de reparatie van frequentieregelaars. U hoeft de regelaar en de elektromotor alleen maar aan te zetten en met druk- of draaiknoppen de juiste frequentie in te stellen. Zo stelt u eenvoudig het maximale toerental in, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan en uw machines goed blijven werken. Ook worden zo gevaarlijke situaties voorkomen. Bij onze groothandel kunt u frequentieregelaars en een frequentieomvormer kopen van de volgende merken:

  • Teco/Taian
  • Yaskawa
  • ABB
  • Telemechanique
  • Danfoss
RVS Hollebout industrieketting

Laat u goed adviseren

Zoals u leest, vindt u bij ons bedrijf diverse soorten frequentieregelaars. Door de juiste frequentieomvormer en andere machines voor lineaire aandrijving te kopen, bent u ervan verzekerd dat u uw materialen optimaal kunt gebruiken. Vraag dus om deskundig advies door te bellen naar 0252 53 16 22 of vul ons contactformulier in. Bekijk ook de andere hoogwaardige producten in ons aanbod, zoals de reductoren van Bonfiglioli.


use google map on website