Nord-Tandwielkasten

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Multispeeds Aandrijftechniek B.V. is uw partner wanneer u Nord-tandwielkasten, Euronorm-tandwielkasten en SEW-tandwielkasten wilt kopen. Ons bedrijf levert verschillende tandwielkasten in de omgeving van Hillegom waarmee u het toerental van uw motor verlaagt. Wij zetten onze jarenlange ervaring voor u in om u optimaal te helpen en er zeker van te zijn dat u de machine krijgt die u nodig heeft.

U koopt bij ons diverse Nord-tandwielkasten

Een tandwielkast, ook wel reductor genoemd, heeft een set tandwielen of wormwielsets die ervoor zorgen dat de draairichting en het toerental van uw motor wordt beïnvloed. Meestal wordt de tandwielkast gebruikt om het aantal omwentelingen te reduceren. Bij onze groothandel kunt u hoogwaardige materialen kopen van bekende merken, zoals Nord-tandwielkasten, SEW-tandwielkasten en Euronorm-tandwielkasten. Stel ons op de hoogte van uw wensen en het beoogde gebruik van uw Nord-tandwielkasten. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste reductor voor u vinden. Zo adviseren we bijvoorbeeld een Bonfiglioli-reductor die makkelijk te reinigen is, wanneer deze voor de voedsel- of farmaceutische industrie wordt ingezet. Wij helpen u ook graag bij het vinden van SEW-tandwielkasten of tandwielkasten van andere merken die geschikt zijn voor zware omstandigheden, zoals bij steenbrekers.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Het onderhoud van uw tandwielkasten van Nord, Euronorm of SEW

U kunt bij ons niet alleen uw Nord- tandwielkasten en tandwielkasten van SEW en Euronorm kopen, wij adviseren u in de beste hulpmiddelen, zoals smeermiddel van Addinol. Hiermee onderhoudt u uw machine op optimale wijze. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een revisie van uw tandwielkast, waarbij we de machine grondig inspecteren, schoonmaken en onderdelen vervangen waar dat nodig is. Dit is een goedkopere optie dan het aanschaffen van volledig nieuwe Euronorm-tandwielkasten of SEW-tandwielkasten, waarmee u bovendien de levensduur van uw machine enorm verlengt. Heeft u interesse in andere materialen van deze merken? U koopt bij ons ook hoogwaardige Euronorm-reductoren.

RVS Hollebout industrieketting

Bel ons voor al uw vragen

Bent u van plan om Nord-tandwielkasten, Euronorm-tandwielkasten of SEW-tandwielkasten te kopen? Of heeft u vragen over de andere producten voor lineaire aandrijving in ons aanbod? U kunt ons bedrijf in Hillegom bellen op 0252 53 16 22, of een e-mail sturen naar info@multispeeds.nl. Onze experts geven u graag professioneel advies.