De compressor van uw pomp laten reviseren

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Een compressor is een belangrijk onderdeel van een pomp en het is dan ook raadzaam om deze te laten reviseren bij gebreken. Dit is vaak goedkoper dan deze te laten vervangen. U kunt deze revisie gerust overlaten aan de experts van Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom. Ze bekijken grondig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke reparaties nodig zijn.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Laat de compressor van uw pomp grondig reviseren

Wanneer u uw compressor laat reviseren, dan halen we deze voorzichtig van de pomp af en demonteren we de compressor volledig. Alle onderdelen worden bij onze groothandel vervolgens grondig onder de loep genomen. We bekijken of de onderdelen nog naar behoren werken en of de onderdelen niet beschadigd zijn. Waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. U laat een kapotte reductor bijvoorbeeld vervangen door een nieuwe Bonfiglioli-reductor. Alle onderdelen worden grondig gereinigd. Zo kunnen uw pomp en de bijhorende compressor nog jarenlang mee. U kunt altijd uitgaan van een hoge kwaliteit van onze services. Wilt u een vijverpomp laten reviseren? Ook dan bent u bij ons op de juiste plaats.

RVS Hollebout industrieketting

Bespreek de mogelijkheden voor revisie

Laat de compressor van uw pomp vakkundig reviseren door de experts van Multispeeds Aandrijftechniek B.V. Kapotte onderdelen worden dan vervangen, maar er is nog veel meer mogelijk. Bespreek alle mogelijk door te bellen naar 0252 53 16 22 of stuur een e-mail naar info@multispeeds.nl. Onze experts vertellen u graag meer over onze diensten en onze producten voor lineaire aandrijving.


use google map on website