Elektromotoren wikkelen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Elektromotoren wikkelen is een perfecte oplossing wanneer er een defect zit in uw elektromotor of wanneer deze door bijvoorbeeld vochtproblemen steeds kortsluiting maakt. Wat er bij het wikkelen gebeurt, is dat de stalen draden die ter bescherming rondom elektromotoren zitten, vervangen worden. Dit is bijvoorbeeld nodig omdat de wikkeling van de motor verbrand is. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Om die te voorkomen, helpt Multispeeds Aandrijftechniek B.V. uit Hillegom u graag met het aanpassen van uw elektromotoren.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Bespaar door elektromotoren te laten wikkelen

Het wikkelen van motoren biedt kansen voor bedrijven die wat op de centen moeten letten. Wanneer de elektromotor van uw machine niet goed meer functioneert, dan kan een nieuwe wikkeling de oplossing zijn. Dit is zeker het geval wanneer u gebruik maakt van een op maat gemaakte machine. Deze machines zijn vanzelfsprekend duurder dan andere machines, dus u wilt er zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Door het opnieuw laten wikkelen van een elektromotor is dit mogelijk. Uiteindelijk bespaart het wikkelen door onze groothandel u dus veel geld.

RVS Hollebout industrieketting

Stel uw vragen

Het laten wikkelen van elektromotoren kan best wat vragen bij u oproepen. Vraag daarom naar onze diensten door contact met ons op te nemen. Bereik ons telefonisch via 0252 53 16 22 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Onze experts vertellen u graag meer over onze producten voor lineaire aandrijving. Bekijk bijvoorbeeld de Bonfiglioli-reductoren in ons aanbod.


use google map on website