Reparatie van uw frequentieregelaar

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Een tijdige reparatie van uw frequentieregelaar is zeer belangrijk. Deze regelaar is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van uw machine. Met zo’n frequentieregelaar regelt u eenvoudig het maximale toerental van uw machine, waardoor deze niet oververhit kan raken. Zo wordt ook kortsluiting voorkomen en ontstaan er geen gevaarlijke situaties. Wanneer u deze reparatie vakkundig wilt laten uitvoeren, kunt u gerust terecht bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Een deskundige reparatie van uw frequentieregelaar

U kunt pas weer veilig werken met uw frequentieregelaar als deze vakkundig is gerepareerd en er gecontroleerd is dat de regelaar geen gebreken meer vertoont. Dit is dan ook de werkwijze van ons bedrijf. Wij repareren de regelaar altijd met de beste materialen, zoals hoogwaardige naaldlagers, en hebben veel kennis in huis. Na de reparatie of revisie doen wij nog een aantal grondige checks, om zeker te weten dat de frequentieregelaar weer goed werkt en dit in de toekomst ook blijft doen. Wilt u een nieuwe frequentieregelaar kopen? Hiervoor vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan materialen voor lineaire aandrijving.

RVS Hollebout industrieketting

Overleg met ons over de reparatie

Is uw frequentieregelaar aan reparatie toe? Neem dan contact met ons op om ons te vertellen wat er aan de hand is. De experts van onze groothandel achterhalen graag voor u wat het defect is en geven u een indicatie van de kosten van de reparatie. Zo weet u waar u aan toe bent. Bel dus naar 0252 53 16 22 of stuur een e-mail naar info@multispeeds.nl.


use google map on website