INA Lagerblokken

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Multispeeds Aandrijftechniek B.V. is dé leverancier van INA-lagerblokken. Wij leveren een breed assortiment van het gerenommeerde merk Schaefler INA in een straal van 40 km rond Hillegom. Sinds 2017 heeft het Duitse bedrijf Schaefler hun motorsystemen ondergebracht onder de merknaam INA. Schaefler produceert met merken INA, FAG en LUK precisieproducten voor machines, apparatuur en voertuigen.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

Wij zijn dé leverancier van INA-lagerblokken

Een lagerblok zorgt voor minder wrijving bij onafhankelijke materialen. De spanlagers en behuizingen van INA zijn krachtige machine-elementen en zijn direct klaar om gemonteerd te worden. De INA-lagerblokken bestaan vooral uit een behuizing met een daarin gemonteerde spanlager. De bolvormige behuizingsboring en buitenring zijn op elkaar afgestemd. De lagerblokken worden gemakkelijk op de as vastgezet en zijn, gecombineerd met getrokken assen, simpel om te monteren. Door de meerdelig opgebouwde afdichtingen worden de INA-lagerblokken beschermd tegen vuil en vocht, zelfs onder kritische of zware bedrijfsomstandigheden. Door het brede assortiment zijn INA-lagerblokken voor tal van lagers te gebruiken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan naaldlagers. U kunt deze lagerblokken ook gebruiken wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige rollagers. Wij hebben de volgende lagerblokken voor u:

 • Flenslagerblokken (rond, vierkant, driehoekig of ovaal)
 • Spanlagerblokkken (met afwijkende vorm)
 • Staande lagerblokken (met rechte onderkant)
  RVS Hollebout industrieketting

  Bel ons voor uw lagerblokken

  Heeft u interesse in onze lagerblokken en bent u benieuwd naar ons assortiment aan lineaire aandrijving of de prijzen van onze materialen? Neem telefonisch contact op met ons bedrijf in Hillegom via 0252 53 16 22 of stuur ons een bericht via het contactformulier. De specialisten van ons bedrijf vertellen u graag meer over ons brede assortiment.


  use google map on website