Kettingwielen

Motovario S afbeelding
Gerenommeerde merken
Revisie en service
Persoonlijk afhalen
RVS Hollebout industrieketting

Voor een soepele werking van verschillende machines zijn kettingwielen essentieel. Ook moeten deze kettingwielen gekoeld worden met hoogwaardige ventilatoren. U vindt deze onderdelen in diverse varianten bij Multispeeds Aandrijftechniek B.V. in Hillegom. In ons aanbod vindt u altijd de juiste onderdelen waarmee uw machines optimaal functioneren.

Neem contact met ons op

+31 252 53 16 22

info@multispeeds.nl

U vindt bij ons verschillende soorten kettingwielen

Kettingwielen en de bijbehorende ventilatoren zijn in diverse varianten beschikbaar. U kunt bij ons bijvoorbeeld prettige Rucon-ventilatoren kopen. De verschillen hierin zitten hem vooral in de dikte en de doorsnee van de onderdelen, waardoor ze passen in allerlei soorten machines. Ook de ventilatoren van de kettingwielen zijn bijpassend, zodat bijvoorbeeld uw pompen op de juiste manier gekoeld worden. Zo zal er geen oververhitting ontstaan. Afgezien van de maten, zijn de onderdelen verkrijgbaar in drie verschillende materialen: rvs, verzinkt staal of vernikkeld staal. Werkt u met vloeistoffen of gevaarlijke stoffen? Dan is het verstandig om te kiezen voor kettingwielen, transportbanden en ventilatoren van rvs. Vernikkeld of verzinkt staal is geschikt als u werkt met droge materialen of als er een grote capaciteit nodig is. Onderdelen van bewerkt staal zijn namelijk slijtvaster en sterker. Op deze manier gaan de kettingwielen, variatoren en ventilatoren lang mee.

RVS Hollebout industrieketting

Laat u goed adviseren

Bent u op zoek naar nieuwe kettingwielen, ventilatoren of andere materialen voor lineaire aandrijving? U vindt in ons uitgebreide aanbod alles wat u nodig heeft voor uw toepassingen. Bekijk bijvoorbeeld ook de Bonfiglioli-reductoren in ons aanbod. Laat u goed adviseren door de experts van onze groothandel. Bereik ons telefonisch via 0252 53 16 22 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.


use google map on website