Projecten
 • Revisie opsteektandwielkast en menger-as

  Bij een betonmortel centrale staat een installatie die restbeton weer moet scheiden in water, grind, zand en restproduct. De menger die hiervoor gebruikt wordt, heeft een opsteektandwielkast met een holle as van 100 mm.

  Lees verder >>
 • Aandrijving beluchter waterzuivering

  Revisie aandrijving beluchter waterzuivering.


  Onlangs hebben wij een Flender tandwielkast met elektromotor gereviseerd.

  Deze wordt gebruikt bij een waterzuiveringsinstallatie en hier zit een soort propeller aan die zorgt dat het water in beweging komt, zodat de bacteriën hun werk kunnen doen.

  revisie Flender aandrijving

  Lees verder >>
 • Aanpassen aandrijving lasercleaner

  Deze machine wordt gebruikt om keramische rasterwalsen te reinigen met behulp van een laser. De lasercleaner staat in een vrachtauto, zodat onze klant ter plaatse de walsen kan reinigen. De vraag was of wij de aandrijving op een andere plaats konden bouwen, en tevens de machine stabieler maken.

   

  Lees verder >>
 • Ventilator wasstraat

  Deze ventilator, die gebruikt wordt in een wasinstallatie, kwam bij ons binnen in een zeer slechte staat.

  Oxidatie, afgebroken bouten, vastzittende lagers, vocht in wikkelingen enz. Omdat dit dure en speciale ventilatoren zijn, reviseren wij deze veel regelmatig voor een van onze klanten. Ook passen wij tijdens revisie de as-afdichting aan en plaatsen speciale lagers waardoor na deze revisie de standtijd veel langer is.

   

  Lees verder >>
 • Gebolleerde assen

  Vandaag twee nieuwe op maat gemaakte aandrijftrommels geleverd voor een opvoerband. Speciaal aan deze trommels is, dat ze “gebolleerd “ zijn dat wil zeggen dat de trommel in het midden iets dikker is dan aan de uiteinden. Dit zorgt ervoor dat de aandrijfband in het midden van de trommel blijft.

  Lees verder >>
 • Takels plaatsen

  Voor een relatie van ons hebben we een takel ontworpen, volgens zijn specificaties. De takel hebben we gebouwd en geplaatst bij de klant.


  Lees verder >>
 • Betoncentrale

  Voor een betoncentrale van een relatie van ons, hebben wij de aandrijvingen van de betonmixer gereviseerd. Dit omdat nieuwe reductoren niet meer 1:1 te leveren waren.

   

  Lees verder >>
      website: www.my-link.nl